Pestújhely árnyas fái közt áll négycsoportos óvodánk, melynek egyik fő értéke a családias légkör, melyben kisgyermek és felnőtt név szerint ismeri egymást.

100 férőhelyes óvodánk, jelenleg többségében vegyes életkorú csoportokkal működik, melyben tágabb lehetőség nyílik a gyermekekkel való egyéni bánásmódra. Kellemes környezetben, napfényes, vidám csoportszobákban, tágas 800 nm-es, sok mozgás- lehetőséget biztosító udvarunkon tartalmas óvodai élet várja a kicsiket.

Fő nevelési területeink: az anyanyelvi, a művészeti és az egészséges életmódra nevelés. Már komoly hagyományokkal rendelkezünk, melyeknek megőrzésére nagy figyelmet fordítunk. Havi rendszerességgel szervezünk, táncházat, bábelőadást gyermekeinknek. Az őszt TÖK- BULI-val búcsúztatjuk (Közös játék, vacsora, lámpás felvonulás). Közösen várjuk a Mikulás érkezését a gyerekekkel. Karácsony előtt vásárt rendezünk a gyerekek és az óvó nénik munkáiból. A családokkal közösen zárjuk az adventi várakozás időszakát egy rövid karácsonyi műsorral. A téli napokat a pizsamaparti teszi színesebbé, ezt követi a farsangi mulatság utána a húsvéti készülődés, az Anyák-napja, Évzáró műsorok, a nagyok búcsúzó Kerti-Party-ja, majd az OVIS-NAPOK programsorozaton fagyizással, homokvárépítő versennyel, és közös kirándulással zárja a nevelési évet.

Év közben a csoportok számára igény szerint használható a Sószoba amely erősíti a légutak egészséges fejlődését, segít a légúti betegségek megelőzésében, hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz. Délelőttönként a gyerekekkel szükség esetén gyógypedagógus, pszichológus is foglalkozik. Délutánonként lehetőség van, többek között az angol nyelv játékos megismerésére, ovis rocky és sakk foglalkozásra.

Reméljük bemutatkozásunk elnyerte tetszését és hamarosan találkozunk!